Logga In:
E-post :
Lösenord :
Glömt lösenord?

Erbjud era kunder fler alternativ

Vi ger dig som driver en portal eller större hemsidor inom vägledande media möjligheten att erbjuda dina besökare mer än bara uppgifter om olika företag. Nu kan de enskilda företagen kopplas samman med olika typer av webbannonser som innehåller aktuella erbjudanden från det aktuella företaget. Annonserna kan uppdateras hur ofta som helst och med mycket enkla verktyg. Företaget som annonserar behöver inte ens ha en egen hemsida då alla annonser kan genereras och distribueras från AD 365.

Det går att visa kundens annons för besökaren utan extra utrymme. Dessutom går det att välja utformning på den ikon som markerar att det finns ett erbjudande att ta del av eller nyttja den hand som är förvald ikon i systemet.

Genom att välja 'popup-annons' sparas utrymme på sidan och möjliggör för fler kunder att exponeras på en enda sida med enbart text eller logotyp – men ändå ge möjligheten att låta besökaren se vad företagen har att erbjuda enbart genom att peka på ikonen. På detta sätt sparas både utrymme och besökarens tid på den egna siten ökar.